O nama

Doo „Enjoy„ je firma koja predstavlja jednog od pokretača posla u oblasti ponude usluga kao i prodaje solarijuma u zemlji. Kako predstavljamo jednu od prvih firmi koja se bavi ovim poslom, podrazumeva se vrhunski kvalitet rada na osnovu dugogodišnjeg iskustva ali i podsticanje razvoja ove oblasti poslovanja uz podršku maksimalnom kvalitetu u radu.

 

 

 

 

 

Misija

Misija firme „ Enjoy „ je da svojim značajnim učešćem na tržištu Republike Srbije doprinese podizanju nivoa znanja i svesti svih zainteresovanih strana, a naročito klijenata koji koriste uređaje za samopotamnjivanje, kako bi to činili u skladu sa već utvrđenim pravilima i normama koje su već odavno utemeljene u zemljama EU.

Lampe za sunčanje su izuzetno visokog kvaliteta, što podrazumeva renomiranog proizvođača, marku sa visokim performansama, vrhunski odnos cena – kvalitet kao i isporuku istih uz profesionalnu ugradnju, što ujedno predstavlja i prioritetan zadatak našeg osoblja.

Ponuda solarijuma podrazumeva modele nemačkih proizvođača, koji su ujedno i jedini postigli svetski priznat nivo kvaliteta.

Bezuslovna servisna podrška svih ponuđenih uređaja je omogućena na osnovu 15 godina iskustva u radu kao i učešćima u trening kampovima i sertifikatima o polaganju istih.

Kontrola ponuđene opreme od strane naše firme se ujedno konstantno meri kroz monitoring sopstvenih studija za sunčanje u kojima konstantno beležimo visoko pozitivne rezultate rada već dugi niz godina.

Vizija

Doo „ Enjoy „ je usmeren ka daljem razvoju ove oblasti poslovanja u zemlji kroz popularizaciju i prezentovanje solarijuma u najboljem svetlu svim zainteresovanim stranama čime se ostvaruju mnogobrojni benefiti, kako za korisnike istih tako i za ponuđače same usluge. Naravno, podrazumeva se potreba za poboljšanjem nivoa edukacije svih učesnika na tržištu ove specifične oblasti poslovanja kako sa aspekta kvaliteta, tako i sa podrazumevanim proširenjem kvantitativne osnove.

Temelj naše vizije su stalna težnja ka pozitivnim promenama, učenju, usavršavanju u radu, ulaganju u ljudske resurse, sa čvrstom podlogom u ambicijama, kreativnosti i odgovornosti.